Szeretettel üdvözöljük a Nagyalásony - Dabrony - Nemesszalóki Társult Evangélikus Egyházközség hivatalos oldalán! Jó olvasást kívánunk!

2014. július 27., vasárnap

Hívogató gyülekezeti napra és táborzárásra

Hívogató



2014. augusztus 8. (péntek) 17 órára a nagyalásonyi evangélikus parókia udvarára (Nagyalásony, Kossuth Lajos utca 80. – az Ajka-Nemesszalók közti úton a központban talál­ható, az evangélikus templom mellett egy három ablakos sárga ház).
Ezen a napon zárjuk öt napos hittantáborunkat, aminek alkalmából szeretnénk meg­mutatni egyfelől azt, hogy mivel foglalkoztunk ezek alatt a napok alatt, másfelől szeretnénk együtt jól érezni magunkat.
Szeretettel hívjuk a táboros gyermekek családjait;
azokat a gyermekeket és családjai­kat, akik idén még nem tudtak
vagy mertek valami miatt eljönni;
minden gyülekezeti tagot és érdeklődőt
mind a nagyalásony-dabrony-nemesszalóki
mind pedig a kemeneshőgyész-magyargencsi gyülekezetből
hiszen a két közösség együtt tartja táborát;
mind pedig azokat, akik az elmúlt évben segítettek
a parókia vizesedésének megszüntetésénél;
vagyis szeretettel hívunk MINDENKIT!
Erre az alkalomra szalonnasütő kerül adományként az udvarra, ezt együtt fogjuk fel­avatni. Hogyha valaki tud felajánlani szalonnát a sütögetéshez, vagy süteményt, innivalót, azt szeretettel fogadjuk!
A kemeneshőgyész-magyargencsi gyülekezet felnőtt tagjai már készülnek kézműves dolgokkal, valamint a gyermekekkel is alkotni fognak egy foglalkozás során. Ezek jelképes összegekért megvásárolhatóak lesznek azért, hogy az ebből eredő bevétel a tábor jövő évi megtartását fogja segíthesse. (Célunk, hogy a tábor díja egyfelől minél alacsonyabb legyen, másfelől hogy a nehéz anyagi helyzetben lévő családoknak, valamint a több testvérrel érke­zőknek támogatást tudjunk majd adni.)
A táborra a kezdésig is lehet még jelentkezni, valamint közben is be lehet kapcsolódni. A részletekről Pethő Judit lelkésznél lehet érdeklődni:
20/343-9207, nagyalasony@lutheran.hu


Szeretettel hívunk mindenkit!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése