Szeretettel üdvözöljük a Nagyalásony - Dabrony - Nemesszalóki Társult Evangélikus Egyházközség hivatalos oldalán! Jó olvasást kívánunk!

2010. november 15., hétfő

Ifjúsági délután az ifjúság szemével!


Szombaton megrendezésre került az ifjúsági délután Nagyalásonyban. Istennek köszönhetően ezen az alkalmon nagyon szép számmal vettünk részt, szülők, nagyobbak, és kisgyermekek.
Akik kikapcsolódásra, szórakozásra és nem utolsó sorban lelki feltöltődésre vágytak, azok most itt jó eséllyel megkaphatták.


Egy kis program ízelítő:

-   Foci, ahol a nagyalásonyi – dabronyi – nemesszalóki és vidi  hittanosok  mérhették össze futball tudásukat.

 
-   Kézműves foglalkozás: Itt a sportolni nem kívánók készíthettek mécseseket, melyeknek később nagy szerepük volt a záró istentiszteleten.
- Közös éneklés a gyülekezeti együttes zenei kíséretének segítségével. Falatozás a gyülekezet felnőtt tagjai által elkészített finom süteményekből.
- Végül  a közös alkalmat  lezáró Ifjúsági istentisztelet,ahol közreműködtek a kis hittanos gyermekek,egy nagyszerű bábjáték keretében bemutatták Ézsau és Jákób történetét.
Isten igéjét a gyülekezetünkben  itt szupplikáló, Bajnóczi Márió teológus hallgató hirdette.

 
   
Istennek legyen hála, hogy erre az alkalomra áldását és segítségét adta! Kérjük a jövőben is, tegye lehetővé, hasonló közösség építő programok létrejövetelét.
Köszönjük minden kedves gyülekezeti testvérünknek, a segítséget akik valamilyen módon hozzájárultak ehhez a lelkiekben gazdag, szép délutánhoz. 

Erős vár a mi Istenünk!
 
(Szalóky Ibolya - Nemesszalók)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése