Szeretettel üdvözöljük a Nagyalásony - Dabrony - Nemesszalóki Társult Evangélikus Egyházközség hivatalos oldalán! Jó olvasást kívánunk!

2010. október 6., szerda

Őszi aratási hálaadó Istentisztelet


2010. október 10-én várunk minden kedves érdeklődőt az evangélikus templomokba, Nagyalásonyba 10 órára, Dabronyba 11 órára, ahol őszi aratási hálaadó Istentiszteletet tartunk.

Ez az alkalom azért különösen fontos, mert alkalmat biztosít minden kedves testvérünk számára, hogy megköszönje azt a sok ajándékot, amit ebben az évben az Úr Istentől kapott.

Ennek az Istentiszteletnek a keretében a templomunk oltárára felkerülnek mindazok a gyümölcsök, zöldségek, termények, amelyekkel az idén is megajándékozott minket Szerető Mennyei Atyánk. Ehhez kapcsolódva minden testvérünket bátorítjuk, ha van otthon szép gyümölcs, vagy zöldség, melyet szívesen felhelyezne egy kosárban az oltárra, kérjük az alkalom előtt jutassák el azokat a terményeket az evangélikus parókiára.

Istentiszteletünk zárásaként, megterítjük az Úr Isten újra és újra felénk kínált asztalát is, hogy az úrvacsorai közösségben megélhessük az Isten bűnbocsátó kegyelmének gazdagságát.

Várunk mindenkit szeretettel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése