Szeretettel üdvözöljük a Nagyalásony - Dabrony - Nemesszalóki Társult Evangélikus Egyházközség hivatalos oldalán! Jó olvasást kívánunk!

2010. október 10., vasárnap

Közös Péntek!

Az első alkalommal, attól tartottunk, nem fog eljönni senki a péntek esti gyermekórára, amit a nagyalásonyi és a környékbeli gyermekeknek szerveztünk!

A második alkalommal, attól tartottunk, nem lesz senki, aki örömmel venné, ha egy kis bábjátékot tanulnánk a november közepére tervezett ifjúsági istentiszteletre.

A harmadik alkalommal attól tartottunk, az alsós gyermekek mellé becsatlakozó felsősök nem fogják jól érezni megakukat közösségünkben.


De a sok aggódás Istennek hála, eddig mind alaptalannak bizonyult, mert az elmúlt héten már több mint tíz gyermek vett részt a péntek esti gyermekórán, ahol Jákób történetét felidézve énekelünk, beszélgetünk, rajzolunk és bábozunk több mint egy órán keresztül.






A következő alkalom a szokott időben péntek este kerül megrendezésre, és bízzunk benne, ez is ugyan olyan jól fog sikerülni, mint az eddigiek!
Akinek pedig van kedve közénk csatlakozni, az bátran induljon el és érkezzen meg péntek este hatra a nagyalásonyi gyülekezeti házba! :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése