Szeretettel üdvözöljük a Nagyalásony - Dabrony - Nemesszalóki Társult Evangélikus Egyházközség hivatalos oldalán! Jó olvasást kívánunk!

2011. augusztus 12., péntek

Elkészült az alásonyi parókia tetőcseréje

Örömmel és hálaadással írom, hogy erre a hétre elkészült a parókia tetőcseréje. Az elmúlt két hét - mostanra már nem meglepően változatos és borús - időjárása próbára tette az ácsokat és bennünket is, de végül "be van fejezve a nagy mű, igen". A tető egy helyben, a lakó nem pihen (Madách után szabadon ferdítve). Hogyha valaki kisegít majd egy fénykép elkészítésével (lévén nincsen fényképezőgépem), feltöltöm majd ide a látképet. Addig is aki erre jár, láthatja nem-virtuálisan is.

Ezúton is köszönetet mondok magam és a gyülekezet nevében az egyházmegyének és a püspöki hivatalnak az anyagi segítségért, Horváth Attilának a lebonyolításért, az ácsoknak a tényleges munkáért, és minden gyülekezeti tagnak, aki kétkezi munkájával és gondos odafigyelésével segített! Akinek pedig lesz majd kedve és ideje, a közeljövőben segíthet majd, hogy az udvaron kialakult építési területet végleg felszámolhassuk. Ezt előre is köszönöm!

Soli Deo Gloria!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése